ADANA / CEYHAN - Fevzi Çakmak Ortaokulu

Ara

Fevzi Çkmak Ortaokulu 2.Dönem 1.Ortak Sınav Tarih ve Saatleri

Mrt

Birlikte başarmanın ne demek olduğunu gösteren 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatanımızı savunan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Çanakkale'yi destan kılan milletimizin tüm zaferleri kutlu olsun.

TEKNOFEST  TEKNOLOJİ YARIŞMALARINA BAŞVURULAR BAŞLADI.

SON BAŞVURU:20 ŞUBAT 2024

Son Hafta Etkinlikleri

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 85.yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimizde yаşаyаcаk.

Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

100. Yıl Etkinlikleri kapsamında Ceyhanda yapılan okullar arası tenis turnuvasında öğrencimiz Omar Kerrum 3. lük madalyasını aldı.Öğrencimiz ve emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mustafa DİNÇ" i tebrik ederiz.

Ekm

May

Şube Müdürlerimiz Sayın Ömer ALA ve Sayın Remzi VARAN'ın değerli katılımlarıyla okulumuz çok amaçlı salonunda şiir dinletisi etkinliğimizi gerçekleştirdik. Seyirciler tarafından beğeniyle izlenen programın hazırlanmasında emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Ebru AÇIKBAŞ DEMİR' e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

May

Pictes Projesi kapsamında okulumuza kazandırılan Bilişim Teknolojileri sınıfımız hizmete girmiştir. Öğrencilerimiz bilişim teknolojileri ve yazılım dersini yaparak ve yaşayarak öğrenecek ,etkin ve güzel zaman geçirebilecekleri Bilişim Teknolojileri sınıfımızı artık verimli bir şekilde kullanacaklardır.

Nis

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz." 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun. Okulumuzda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Dilek DEMİREL ile Matematik Öğretmenimiz Damla TUTGUNER hocalarımız başta olmak üzere katkıda bulunan tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Fevzi Çakmak Ortaokulu olarak okulumuzda çıkarılacak olan okul dergimiz İçin Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şahin BOZKURT' u makamında ziyaret ederek kendileriyle bir röportaj gerçekleştirdik. Bize değerli zamanını ayırdığı için Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şahin BOZKURT' a , emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Fevzi Çakmak Ortaokulu olarak okulumuzda çıkarılacak olan okul dergimiz İçin Ceyhan İlçe Kaymakamımız Sayın Dr. Bayram Yılmaz'ı ziyaret ederek kendileriyle bir röportaj gerçekleştirdik .Sayın Kaymakamımıza, bizleri kabullerinden dolayı çok teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda saat 11:30'da 81 ille eş zamanlı olarak "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" yapıldı. Okulumuz güvenli şekilde tahliye edildi.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında öğrencilerimizde farkındalığı arttırmak amacıyla yaptırdığı etkinlikler için okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ahmet Karaköse'ye teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda TÜBİTAK BİLİM FUARI düzenlendi. Pandemi koşulları sebebiyle geçen yıl sergilenemeyen 2020 TÜBİTAK projelerimiz bu yıl sergilendi. Öğretmenlerimizin rehberliğinde çeşitli alanlarda öğrencilerimizin hazırlamış olduğu projeler görücüye çıktı. Okulu özleyen öğrencilerimizde, projelerini sunmanın heyecanı vardı. Ceyhan Belediye Başkan Vekili Sayın Hülya ERDEM, Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Sayın Hasan BÜLBÜL, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Yalçın YILMAZ ile Okul Müdürlerimiz ve misafirlerimiz öğrencilerimizden projeleri hakkında bilgi aldı. Proje bazlı eğitimin başlangıcı olan 4006 TÜBİTAK projeleri ile proje kültürünün yetiştiği okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla 2020 TÜBİTAK BİLİM FUARI gerçekleştirildi.